Колеги всичко си беше нормално с колата и вчера си я паркирах за около час.След това тръгнах да излизам и като я запалих забелязах че предните стъкла,халогените и нагревателите за задното стъкло не искат да работят.Проверих бушоните и всичките са здрави въпроса е преди да я закарам на диагностика на какво друго мога да обърна внимание.
Известие
Collapse
No announcement yet.
странен проблем със 156-ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rtfm Покажи съобщениеПровери ли бушоните отпред при двигателя?
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеTaя тема вече я имашеАлфа Ромео 156 2.0 т.с.
Comment
-
Има още бушони под таблото отляво на волана,обзалагам се е изгорял 7.5 А бушон а проблема вероятно в маншона на задния капакFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Открих най-накрая гадния бушон.Оказа се 10A и на кората пише servise те са 2 такива единия като го спра и няма никакъв ток в колата а моят отговаря за предните стъкла нагревателите за задното и за страничните огледала и за халогените.Обаче ето и другият проблем смених бушона и той изгоря.Това се случи 3 пъти и сега трябва да открия проблема,но нз къде да измеря с мултицета.Според мен щом не гори бушоните които са си отделно за халогените,стъклата,и нагревателите проблема идва от другаде.Ако на наякой му се е случвало или знае за какво става на въпрос може да ме улесните защото аз не знам от къде да започнаАлфа Ромео 156 2.0 т.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_fen4e Покажи съобщениеОткрих най-накрая гадния бушон.Оказа се 10A и на кората пише servise те са 2 такива единия като го спра и няма никакъв ток в колата а моят отговаря за предните стъкла нагревателите за задното и за страничните огледала и за халогените.Обаче ето и другият проблем смених бушона и той изгоря.Това се случи 3 пъти и сега трябва да открия проблема,но нз къде да измеря с мултицета.Според мен щом не гори бушоните които са си отделно за халогените,стъклата,и нагревателите проблема идва от другаде.Ако на наякой му се е случвало или знае за какво става на въпрос може да ме улесните защото аз не знам от къде да започна
Comment
Comment